Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

prihvatljiv nivo

engleski

Termin
acceptable level
Opis

level of a food safety hazard (3.22) not to be exceeded in the end product (3.15) provided by the organization (3.31)

srpski

Termin
prihvatljiv nivo
Opis

nivo opasnosti po bezbednost hrane (3.22) koji se ne sme prekoračiti u finalnom proizvodu (3.15) koji je obezbedila organizacija (3.31)

srpski

Termin
prihvatljiv nivo
Opis

nivo opasnosti po bezbednost hrane (3.22) koji se ne sme prekoračiti u finalnom proizvodu (3.15) koji je obezbedila organizacija (3.31)

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija