Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

kritična kontrolna tačka; CCP

енглески

Термин
critical control point; CCP
Опис

step in the process (3.36) at which control measure(s) (3.8) is (are) applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level, and defined critical limit(s) (3.12) and measurement (3.26) enable the application of corrections (3.9)

српски

Термин
kritična kontrolna tačka; CCP
Опис

korak u procesu (3.36) u kome se primenjuju kontrolne mere (3.8) u cilju sprečavanja ili smanjivanja značajne opasnosti po bezbednost hrane (3.40) na prihvatljiv nivo i gde definisane kritične granice (3.12) i merenje (3.26) omogućavaju primenu korekcija (3.9)

српски

Термин
kritična kontrolna tačka; CCP
Опис

korak u procesu (3.36) u kome se primenjuju kontrolne mere (3.8) u cilju sprečavanja ili smanjivanja značajne opasnosti po bezbednost hrane (3.40) na prihvatljiv nivo i gde definisane kritične granice (3.12) i merenje (3.26) omogućavaju primenu korekcija (3.9)

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација