Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

унакрсна контаминација

енглески

Термин
cross-contamination
Опис

contamination of cooked and pre-cooked foods by direct or indirect contact with material at an earlier
stage of the process
Note 1 to entry: Adapted from CAC/RCP 39:1993,2 7.2.1

српски

Термин
unakrsna kontaminacija
Опис

kontaminacija kuvane i polukuvane hrane direktnim ili indirektnim kontaktom sa materijalom u ranijoj fazi procesa

NAPOMENA Prerađeno na osnovu CAC/RCP 39:1993,[2] 7.2.1.

српски

Термин
унакрсна контаминација
Опис

контаминација куване и полукуване хране директним или индиректним контактом са материјалом у ранијој фази процеса

НАПОМЕНА Прерађено на основу CAC/RCP 39:1993,[2] 7.2.1.

Повезани стандарди

Нема информација

Повезани ICS-ови

  • 67.040 - Прехрамбени производи уопште