Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

студија анализе опасности и критичних контролних тачака

енглески

Термин
Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) study)
Опис

HACCP

систем којим се утврђују, оцењују и контролишу опасности које су значајне за безбедност и квалитет компоста

НАПОМЕНА                 У контексту овог PAS документа, фокус у погледу безбедности је на опасностима које су важне за производњу и употребу компостираних материјала без штете по животну средину (укључујући здравље људи, животиња, биљака и земљишта).

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
студија анализе опасности и критичних контролних тачака
Опис

HACCP

систем којим се утврђују, оцењују и контролишу опасности које су значајне за безбедност и квалитет компоста

НАПОМЕНА                 У контексту овог PAS документа, фокус у погледу безбедности је на опасностима које су важне за производњу и употребу компостираних материјала без штете по животну средину (укључујући здравље људи, животиња, биљака и земљишта).

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 13.030.99 - Остали стандарди који се односе на отпад