Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ацидобутирометријска метода

енглески

Термин
acido-butyrometric method
Опис

traditional technique which, when applied to a cream having a fat content between 20 % and 50 % inclusive, gives a fat content expressed in grams per 100 g of cream that is equivalent to that obtained by the gravimetric reference method

српски

Термин
Нема информација
Опис
Нема информација

српски

Термин
ацидобутирометријска метода
Опис

традиционална техника која, када се примени на павлаку са садржајем масти између 20 % и 50 % даје садржај масти изражен у грамима на 100 g павлаке, тако да је еквивалентан садржају добијеном гравиметријском референтном методом

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

  • 67.100.99 - Остали производи од млека