Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

acido-butyrometric method

English

Name
acido-butyrometric method
Description

traditional technique which, when applied to a cream having a fat content between 20 % and 50 % inclusive, gives a fat content expressed in grams per 100 g of cream that is equivalent to that obtained by the gravimetric reference method

Serbian

Name
No information
Description
No information

Serbian

Name
ацидобутирометријска метода
Description

традиционална техника која, када се примени на павлаку са садржајем масти између 20 % и 50 % даје садржај масти изражен у грамима на 100 g павлаке, тако да је еквивалентан садржају добијеном гравиметријском референтном методом

Related standards

Related ICSs

  • 67.100.99 - Other milk products