Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

pepeo nerastvorljiv u kiselini dobijen iz začina

енглески

Термин
acid-insoluble ash of spices and condiments
Опис

that part of the total ash remaining after treatment with hydrochloric acid under the conditions specified in this International Standard, expressed as a percentage by mass

српски

Термин
pepeo nerastvorljiv u kiselini dobijen iz začina
Опис

Onaj deo ukupnog pepela koji ostaje posle tretiranja hlorovodoničnom kiselinom pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

српски

Термин
pepeo nerastvorljiv u kiselini dobijen iz začina
Опис

Onaj deo ukupnog pepela koji ostaje posle tretiranja hlorovodoničnom kiselinom pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација