Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

acid-insoluble ash of spices and condiments

English

Name
acid-insoluble ash of spices and condiments
Description

that part of the total ash remaining after treatment with hydrochloric acid under the conditions specified in this International Standard, expressed as a percentage by mass

Serbian

Name
pepeo nerastvorljiv u kiselini dobijen iz začina
Description

Onaj deo ukupnog pepela koji ostaje posle tretiranja hlorovodoničnom kiselinom pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

Serbian

Name
pepeo nerastvorljiv u kiselini dobijen iz začina
Description

Onaj deo ukupnog pepela koji ostaje posle tretiranja hlorovodoničnom kiselinom pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

Related standards

Related ICSs

No information