Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Kakao-zrno

енглески

Термин
cocoa bean
Опис

The seed of the cocoa tree (Theobroma cacao Linnaeus); commercially, and for the purpose of this International Standard, the term refers to the whole seed, which has been fermented and dried.

српски

Термин
Kakao-zrno
Опис

seme kakaovca (Theobroma cacao Linnaeus); komercijalno i za potrebe ovog međunarodnog standarda, naziv se odnosi na celo seme, fermentisano i osušeno.

српски

Термин
Kakao-zrno
Опис

seme kakaovca (Theobroma cacao Linnaeus); komercijalno i za potrebe ovog međunarodnog standarda, naziv se odnosi na celo seme, fermentisano i osušeno.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација