Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa

енглески

Термин
moisture content of meat and meat products
Опис

Loss in mass obtained under the operating conditions specified in this International Standard, divided by the mass of the test portion.

српски

Термин
Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa
Опис

količnik gubitka mase nastalog pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje.

српски

Термин
Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa
Опис

količnik gubitka mase nastalog pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација