Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa

engleski

Termin
moisture content of meat and meat products
Opis

Loss in mass obtained under the operating conditions specified in this International Standard, divided by the mass of the test portion.

srpski

Termin
Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa
Opis

količnik gubitka mase nastalog pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje.

srpski

Termin
Sadržaj vlage u mesu i proizvodima od mesa
Opis

količnik gubitka mase nastalog pod radnim uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu i mase dela uzorka za ispitivanje.

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija