Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Новине у законодавству у области грађевинарства - Закон о грађевинским производима

Трајање: једнодневна обука

Ово је прва у низу обука о изменама у законодавству у области грађевинарства које организује Институт за стандардизацију Србије. Одржава се у форми вебинара. На самом почетку, у фокусу ће бити Закон о грађевинским производима, као јединствени пропис за стављање и чињење доступним на тржишту грађевинских производа. Познавање нових појмова који су дефинисани овим законом основа је за разумевање иновираних техничких прописа који су његова подзаконска акта.

Предавачи на овом вебинару су Нина Вукосављевић и Данијела Пршић из Министарства за грађевинарство саобраћај и инфраструктуру, као и Јелена Скоковић, секретар комисија за стандарде у области грађевинарства у ИСС-у.

Вебинар је намењен свим учесницима на тржишту грађевинских производа, од оних који грађевински производ стављају на тржиште и чине га доступним (произвођачи, дистрибутери, увозници или заступници) до оних који су корисници грађевинских производа (пројектанти, извођачи или надзор).

Циљ вебинара је пружање основних знања о закону којим се уређују услови за стављање на тржиште и чињење доступним на тржишту грађевинских производа.

Свим учесницима биће додељена електронска потврда.

Важно: Линк за вебинар биће прослеђен пријављеним учесницима дан пре вебинара.

Пријавите се на вебинар преко следећег линка: https://forms.gle/dZJkqsRBjpSSvdck6

Након формирања групе полазника вебинара, утврдићемо тачан датум одржавања.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409-340, 011/3409-390, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.