Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Novine u zakonodavstvu u oblasti građevinarstva - Zakon o građevinskim proizvodima

Trajanje: jednodnevna obuka

Ovo je prva u nizu obuka o izmenama u zakonodavstvu u oblasti građevinarstva koje organizuje Institut za standardizaciju Srbije. Održava se u formi vebinara. Na samom početku, u fokusu će biti Zakon o građevinskim proizvodima, kao jedinstveni propis za stavljanje i činjenje dostupnim na tržištu građevinskih proizvoda. Poznavanje novih pojmova koji su definisani ovim zakonom osnova je za razumevanje inoviranih tehničkih propisa koji su njegova podzakonska akta.

Predavači na ovom vebinaru su Nina Vukosavljević i Danijela Pršić iz Ministarstva za građevinarstvo saobraćaj i infrastrukturu, kao i Jelena Skoković, sekretar komisija za standarde u oblasti građevinarstva u ISS-u.

Vebinar je namenjen svim učesnicima na tržištu građevinskih proizvoda, od onih koji građevinski proizvod stavljaju na tržište i čine ga dostupnim (proizvođači, distributeri, uvoznici ili zastupnici) do onih koji su korisnici građevinskih proizvoda (projektanti, izvođači ili nadzor).

Cilj vebinara je pružanje osnovnih znanja o zakonu kojim se uređuju uslovi za stavljanje na tržište i činjenje dostupnim na tržištu građevinskih proizvoda.

Svim učesnicima biće dodeljena elektronska potvrda.

Važno: Link za vebinar biće prosleđen prijavljenim učesnicima dan pre vebinara.

Prijavite se na vebinar preko sledećeg linka: https://forms.gle/dZJkqsRBjpSSvdck6

Nakon formiranja grupe polaznika vebinara, utvrdićemo tačan datum održavanja.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.