Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Novine u zakonodavstvu u oblasti građevinarstva - Zakon o građevinskim proizvodima

Trajanje: jednodnevna obuka

Institut za standardizaciju Srbije organizuje prvi u nizu vebinara o izmenama u zakonodavstvu u oblasti građevinarstva. Na samom početku, u fokusu će biti Zakon o građevinskim proizvodima, kao jedinstveni propis za stavljanje i činjenje dostupnim na tržištu građevinskih proizvoda. Poznavanje novih pojmova koji su definisani ovim zakonom osnova je za razumevanje inoviranih tehničkih propisa koji su njegova podzakonska akta. Pozivamo vas da u petak, 5. juna ove godine, u 10 h budete na vebu sa nama i čujete više o primeni Zakona o građevinskim proizvodima i njegovim podzakonskim aktima. Predavači na ovom vebinaru su Nina Vukosavljević i Danijela Pršić iz Ministarstva za građevinarstvo saobraćaj i infrastrukturu, kao i Jelena Skoković, sekretar komisija za standarde u oblasti građevinarstva u ISS-u. Vebinar je namenjen svim učesnicima na tržištu građevinskih proizvoda, od onih koji građevinski proizvod stavljaju na tržište i čine ga dostupnim (proizvođači, distributeri, uvoznici ili zastupnici) do onih koji su korisnici građevinskih proizvoda (projektanti, izvođači ili nadzor). Cilj vebinara je pružanje osnovnih znanja o zakonu kojim se uređuju uslovi za stavljanje na tržište i činjenje dostupnim na tržištu građevinskih proizvoda.
Svim učesnicima biće dodeljena elektronska potvrda. Pogledajte program vebinara. Prijavljivanje za učešće vrši se dostavom podataka na adresu iss-edukacija@iss.rs. Važno: Link za vebinar biće prosleđen prijavljenim učesnicima dan pre vebinara. Ukoliko u četvrtak 4. juna, do 17 h ne dobijete link, molimo Vas da nas kontaktirate.

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.