Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Национални симпозијум „Безбедност у здравству“

Трајање: једнодневна обука

Симпозијум је прилика да се учесници упознају са безбедносним стандардима и смерницама за безбедност у здравству. Такође, било је речи о новинама које се односе на област заштите података о личности у здравству и на област смањења ризика и управљања катастрофама. Најзад, учесници су имали могућност да размене стручна мишљења и искуства, што је основ за унапређење система безбедности здравствених установа, као и превенције и смањења ризика од угрожавања свих актера у систему пружања здравствених услуга.

Симпозијум организују Институт за стандардизацију Србије и Центар за анализу ризика и управљање кризама, под покровитељством Министарства здравља Републике Србије. Предавачи су стручњаци Министарства здравља, Института Батут, Факултета безбедности, ЦАРУК-а и ИСС-а.

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.