Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Nacionalni simpozijum „Bezbednost u zdravstvu“ 26. juni 2020. godine

Trajanje: jednodnevna obuka

Dugo planirani i očekivani simpozijum održaće se 26. juna ove godine, u Klubu poslanika, Tolstojeva br. 2 u Beogradu.
Simpozijum će biti prilika da se učesnici upoznaju sa bezbednosnim standardima i smernicama za bezbednost u zdravstvu. Takođe, biće reči o novinama koje se odnose na oblast zaštite podataka o ličnosti u zdravstvu i na oblast smanjenja rizika i upravljanja katastrofama. Najzad, učesnici će imati mogućnost da razmene stručna mišljenja i iskustva, što je osnov za unapređenje sistema bezbednosti zdravstvenih ustanova, kao i prevencije i smanjenja rizika od ugrožavanja svih aktera u sistemu pružanja zdravstvenih usluga. Simpozijum organizuju Institut za standardizaciju Srbije i Centar za analizu rizika i upravljanje krizama, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Predavači su stručnjaci Ministarstva zdravlja, Instituta Batut, Fakulteta bezbednosti, CARUK-a i ISS-a. Zdravstveni savet Srbije će za pasivno učešće na ovom simpozijumu zdravstvenim radnicima dodeliti 4 boda za licencu.

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.