Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Сертификација као пут до успешног пословања

Трајање: једнодневна обука

Овај вебинар пружа сазнања о стандардизацији, стандарду SRPS ISO 9001 и значају примене овог стандарда, у свим организацијама, без обзира на њихову величину и на то да ли се ради о производним или услужним делатностима. Сазнања која ћете добити током овог двочасовног вебинара представљају почетне кораке у успостављању система менаџмента квалитетом којим ћете, поред обезбеђења квалитета вашег производа или услуге, обезбедити или повећати поверење ваших купаца/корисника. Организацијама које имају успостављен систем менаџмента квалитетом овај вебинар ће омогућити идентификацију слабих карика у систему и могућност њиховог побољшања.

Такође, вебинар пружа сазнања о процесу сертификације и вези између стандардизације и сертификације. Сертификат SRPS ISO 9001 је доказ успостављеног система квалитета у вашој организацији и сигуран пут ка пословном успеху. С обзиром на то да је овај стандард истовремено и међународни (ISO 9001) и европски стандард за квалитет (EN ISO 9001), сертификат који сведочи о успостављенoм и примењеном систему менаџмента квалитетом представља и улазницу за вашу организацију, како за локално тако и за регионално, европско и међународно тржиште.

Циљ вебинара је да се организацијама које се по први пут срећу са стандардизацијом и сертификацијом, као и онима које имају сазнања и искуства у вези са сертификацијом и стандардом који садржи захтеве за квалитет SRPS ISO 9001 омогући да: - пруже/обнове/допуне своја знања о систему менаџмента квалитетом у циљу њиховог успостављања у организацији, побољшавања, повећања задовољства корисника, повећања задовољства запослених, повећања продуктивности; - стекну или одржавају сертификацију система менаџмента квалитетом према SRPS ISO 9001:2015; - обезбеде добру репутацију и препознатљивост на тржишту; - испуне захтеве међународног тржишта.

Коме је вебинар намењен? Вебинар је намењен свим организацијама које су сертификоване према SRPS ISO 9001:2015, као и организацијама које намеравају да имплементирају или су у фази имплементације стандарда SRPS ISO 9001:2015 и припреме за сертификацију, а нарочито представницима руководства за квалитет (или друге системе), менаџерима за квалитет, као и свима који се у организацији баве QMS-ом.

Предавачи:

Драга Колар, члан Комисије KS CASCO у ИСС-у, проверавач система менаџмента организација и лабораторија, менаџер за обуке из области сертификације система менаџмента и акредитације лабораторија

Драгана Поповић, руководилац Сертификационог тела ИСС-а, секретар ИСС Kомисије KS Z210 за системе менаџмента квалитетом у здравственој заштити, проверавач система менаџмента квалитетом

Пријавите се на линку: https://forms.gle/v7NY1Em24bGjg5uC8

Све додатне информације можете добити путем е-поште: iss-edukacija@iss.rs.

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.