Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Sertifikacija kao put do uspešnog poslovanja

Trajanje: jednodnevna obuka

Ovaj vebinar pruža saznanja o standardizaciji, standardu SRPS ISO 9001 i značaju primene ovog standarda, u svim organizacijama, bez obzira na njihovu veličinu i na to da li se radi o proizvodnim ili uslužnim delatnostima. Saznanja koja ćete dobiti tokom ovog dvočasovnog vebinara predstavljaju početne korake u uspostavljanju sistema menadžmenta kvalitetom kojim ćete, pored obezbeđenja kvaliteta vašeg proizvoda ili usluge, obezbediti ili povećati poverenje vaših kupaca/korisnika. Organizacijama koje imaju uspostavljen sistem menadžmenta kvalitetom ovaj vebinar će omogućiti identifikaciju slabih karika u sistemu i mogućnost njihovog poboljšanja.

Takođe, vebinar pruža saznanja o procesu sertifikacije i vezi između standardizacije i sertifikacije. Sertifikat SRPS ISO 9001 je dokaz uspostavljenog sistema kvaliteta u vašoj organizaciji i siguran put ka poslovnom uspehu. S obzirom na to da je ovaj standard istovremeno i međunarodni (ISO 9001) i evropski standard za kvalitet (EN ISO 9001), sertifikat koji svedoči o uspostavljenom i primenjenom sistemu menadžmenta kvalitetom predstavlja i ulaznicu za vašu organizaciju, kako za lokalno tako i za regionalno, evropsko i međunarodno tržište.

Cilj vebinara je da se organizacijama koje se po prvi put sreću sa standardizacijom i sertifikacijom, kao i onima koje imaju saznanja i iskustva u vezi sa sertifikacijom i standardom koji sadrži zahteve za kvalitet SRPS ISO 9001 omogući da: - pruže/obnove/dopune svoja znanja o sistemu menadžmenta kvalitetom u cilju njihovog uspostavljanja u organizaciji, poboljšavanja, povećanja zadovoljstva korisnika, povećanja zadovoljstva zaposlenih, povećanja produktivnosti; - steknu ili održavaju sertifikaciju sistema menadžmenta kvalitetom prema SRPS ISO 9001:2015; - obezbede dobru reputaciju i prepoznatljivost na tržištu; - ispune zahteve međunarodnog tržišta.

Kome je vebinar namenjen? Vebinar je namenjen svim organizacijama koje su sertifikovane prema SRPS ISO 9001:2015, kao i organizacijama koje nameravaju da implementiraju ili su u fazi implementacije standarda SRPS ISO 9001:2015 i pripreme za sertifikaciju, a naročito predstavnicima rukovodstva za kvalitet (ili druge sisteme), menadžerima za kvalitet, kao i svima koji se u organizaciji bave QMS-om.

Predavači:

Draga Kolar, član Komisije KS CASCO u ISS-u, proveravač sistema menadžmenta organizacija i laboratorija, menadžer za obuke iz oblasti sertifikacije sistema menadžmenta i akreditacije laboratorija

Dragana Popović, rukovodilac Sertifikacionog tela ISS-a, sekretar ISS Komisije KS Z210 za sisteme menadžmenta kvalitetom u zdravstvenoj zaštiti, proveravač sistema menadžmenta kvalitetom

Prijavite se na linku: https://forms.gle/v7NY1Em24bGjg5uC8

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-pošte: iss-edukacija@iss.rs.

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.