Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Безбедност информација – стандард ISO/IEC 27001:2013, секторски стандарди, законодавство и европска регулатива

Трајање: једнодневна обука

На семинару су представљене различите компоненте процеса менаџмента безбедношћу информација (ISMS) кроз разне примере најбоље праксе. Обухваћене су политике, интерне провере, надзор који врши менаџмент и континуирано побољшавање. Такође ће бити представљени ажурирани концепти, принципи, термини и дефиниције коришћени у новом ISO/IEC 27001:2013.

Коме је семинар намењен?

Семинар је намењен организацијама које су у обавези да примењују Закон о информационој безбедности, организацијама које су сертификоване или намеравају да се сертификују за систем менаџмента безбедношћу информација, руководиоцима система безбедности информација, IT менаџерима, менаџерима ризиком, HR менаџерима, финансијским менаџерима, консултантима система менаџмента информацијама и интерним проверавачима, као и свима који желе да повећају ниво безбедности и заштите информација у свом пословању.

Посебно су обрађене следеће теме:
 Основни појмови везани за безбедност информација
 Основни захтеви процене ризика по безбедност информација
 Најзначајније контроле и искуства у примени ISO/IEC 27001:2013
 Секторске смернице за безбедност информација
 Законодавство у области безбедности информација
 Заштита података о личности

Предавач:

Др Радослав Раковић, руководилац службе ИМС, Енергопrојект Ентел а.д. Београд, члан Инжењерске академије Србије, Инжењерске коморе Србије и секретар Oдељења за електротехнику ИАС.

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.