Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Bezbednost informacija – standard ISO/IEC 27001:2013, sektorski standardi, zakonodavstvo i evropska regulativa

Trajanje: jednodnevna obuka

Na seminaru su predstavljene različite komponente procesa menadžmenta bezbednošću informacija (ISMS) kroz razne primere najbolje prakse. Obuhvaćene su politike, interne provere, nadzor koji vrši menadžment i kontinuirano poboljšavanje. Takođe će biti predstavljeni ažurirani koncepti, principi, termini i definicije korišćeni u novom ISO/IEC 27001:2013.

Kome je seminar namenjen?

Seminar je namenjen organizacijama koje su u obavezi da primenjuju Zakon o informacionoj bezbednosti, organizacijama koje su sertifikovane ili nameravaju da se sertifikuju za sistem menadžmenta bezbednošću informacija, rukovodiocima sistema bezbednosti informacija, IT menadžerima, menadžerima rizikom, HR menadžerima, finansijskim menadžerima, konsultantima sistema menadžmenta informacijama i internim proveravačima, kao i svima koji žele da povećaju nivo bezbednosti i zaštite informacija u svom poslovanju.

Posebno su obrađene sledeće teme:
 Osnovni pojmovi vezani za bezbednost informacija
 Osnovni zahtevi procene rizika po bezbednost informacija
 Najznačajnije kontrole i iskustva u primeni ISO/IEC 27001:2013
 Sektorske smernice za bezbednost informacija
 Zakonodavstvo u oblasti bezbednosti informacija
 Zaštita podataka o ličnosti

Predavač:

Dr Radoslav Raković, rukovodilac službe IMS, Energoprojekt Entel a.d. Beograd, član Inženjerske akademije Srbije, Inženjerske komore Srbije i sekretar Odeljenja za elektrotehniku IAS.

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.