Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

Завршен циклус промотивних вебинара

Ванредно стање утицало је на измене у начину живота и рада свакога од нас. Настојали смо да се прилагодимо променама, истовремено се трудећи да будемо активни, колико су нам то околности дозвољавале.

У том циљу, развила се идеја о одржавању вебинара, као једином могућем начину за одржавање контакта са корисницима и преношење корисних информација у новим условима. Овај савремени вид одржавања обука показао се као врло успешан, једноставан и практичан, и за предаваче и за учеснике.

У суботу, 16. маја одржан је вебинар на тему „Комуницирање у кризним ситуацијама - Пандемија COVID-19“, седми и завршни у низу бесплатних вебинара. Предавач на овом вебинару био је др Желимир Кешетовић, професор на Факултету за безбедност Универзитета у Београду. Тема је изазвала изузетно интересовање, а предавање је добило велики број похвала. За све који су пропустили прилику и желе да чују објективни приказ информисања јавности у вези са вирусом COVID-19, снимак вебинара могу добити накнадном пријавом на имејл: iss-edukacija@iss.rs.

Овом вебинару претходно је још један вебинар у вези са увек и свима неопходном вештином добре комуникације: „Како до задовољства корисника применом стандарда SRPS ISO 10001, SRPS ISO 10002, ISO 10003 и ISO 10004“, који је одржан 8. маја. Предавачи су биле др Ивана Мијатовић, професор на Факутету организационих наука Универзитета у Београду и члан комисије за стандарде KS I1/07 и мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, руководилац Одељења за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИCC-у и секретар Комисије CASCО. На вебинару су учесници могли да сазнају како им стандарди могу помоћи у правилном давању одговора на приговоре и рекламације. Уколико сте заинтересовани за садржај и добијање презентација, можете нам се обратити на iss-edukacija@iss.rs.

На свим промотивним бесплатним вебинарима учествовало је укупно око 500 учесника. Уколико до сада нисте били упознати са овим начином преношења знања, право је време да се уверите у његове погодности. Уређај који користите за читање овог текста и просечна интернет конекција су све што вам је неопходно за праћење онлајн обука. Ускоро ћемо објавити понуду тема на веб-сајту и верујемо да ће свако ко жели да прошири своја знања пронаћи нешто корисно и интересантно.