Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

BIM технологија

У оквиру реализације Чешког програма за развој сарадње под називом „Подршка унапређењу и развоју сектора инфраструктуре квалитета Србије“ и сарадње са Чешком канцеларијом за стандарде, метрологију и испитивања (ÚNMZ), Институт за стандардизацију Србије организује дводневни вебинар о дигиталној трансформацији кроз примену BIM технологије. Тим поводом спровешће се и истраживање о познавању BIM технологије у Србији.

Позивамо све заинтересоване да попуне упитник на следећем линку: https://1url.cz/fKsVs, као и да се пријаве за учешће на вебинару “Benchmarking on digital transformation based on BIM technology in Czech Republic”, који ће бити одржан 12. и 26. октобра ове године: https://forms.gle/3hPGUWJ8TxT8n7c1A.

Првог дана вебинара, у уторак, 12. октобра, биће приказани добра пракса и искуство Чешке Републике, њихова национална стратегија за BIM, начини имплементације BIM-а у организацијама, а наши експерти осврнуће се на прилике и изазове са којима се сусреће грађевинска индустрија у Републици Србији.

Две недеље касније, 26. октобра, на другом дану вебинара, биће речи о томе на који начин спроводити образовање и подизање свести о предности употребе BIM технологије, процедурама грађевинског сектора у окружењу Е-управе, а биће приказани и резултати спроведених истраживања у обе земље кроз њихову упоредну анализу.

Програм вебинара можете погледати у наставку: