Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

BIM tehnologija

U okviru realizacije Češkog programa za razvoj saradnje pod nazivom „Podrška unapređenju i razvoju sektora infrastrukture kvaliteta Srbije“ i saradnje sa Češkom kancelarijom za standarde, metrologiju i ispitivanja (ÚNMZ), Institut za standardizaciju Srbije organizuje dvodnevni vebinar o digitalnoj transformaciji kroz primenu BIM tehnologije. Tim povodom sprovešće se i istraživanje o poznavanju BIM tehnologije u Srbiji.

Pozivamo sve zainteresovane da popune upitnik na sledećem linku: https://1url.cz/fKsVs, kao i da se prijave za učešće na vebinaru “Benchmarking on digital transformation based on BIM technology in Czech Republic”, koji će biti održan 12. i 26. oktobra ove godine: https://forms.gle/3hPGUWJ8TxT8n7c1A.

Prvog dana vebinara, u utorak, 12. oktobra, biće prikazani dobra praksa i iskustvo Češke Republike, njihova nacionalna strategija za BIM, načini implementacije BIM-a u organizacijama, a naši eksperti osvrnuće se na prilike i izazove sa kojima se susreće građevinska industrija u Republici Srbiji.

Dve nedelje kasnije, 26. oktobra, na drugom danu vebinara, biće reči o tome na koji način sprovoditi obrazovanje i podizanje svesti o prednosti upotrebe BIM tehnologije, procedurama građevinskog sektora u okruženju E-uprave, a biće prikazani i rezultati sprovedenih istraživanja u obe zemlje kroz njihovu uporednu analizu.

Program vebinara možete pogledati u nastavku: