Analiza hrane - Horizontalne metode
Aktivna
Glavna komisija
Институт за стандардизацију Србије
Marijana Petkovic
Prof.dr Ljilja Todorović
Odeljenje za hemijske tehnologije, poljoprivredu, šumarstvo, bezbednost, životnu sredinu i opšte standarde
Standardizacija horizontalnih metoda za analizu hrane (tj. metoda za detekciju i/ili određivanje aditiva, ostataka pesticida i kontaminenata, hrane tretirane zračenjem, genetički modifikovane hrane, alargena, vitamina i minerala). Horizontalne mikrobiološke metode za analizu hrane isključene su iz predmeta i područja primene ove komisije.
je broj novih projekata
je broj standarda koji su dostupni javnosti
Rad na donošenju srpskih standarda odvija se u nacionalnim tehničkim komisijama, koje se obrazuju prema međunarodnim i evropskih tehničkim komitetima. U našim komisijama rade eksperti iz različitih oblasti. Budite i vi jedan od njih i uključite se u zajednički rad
O član od
O član od 21. 5. 2019.
O član od
O član od 21. 5. 2019.
O član od 20. 5. 2024.