Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Обавештење за кориснике веб-сајта Института

У намери да својим корисницима током ванредног стања што више услуга учини доступним путем интернета, као и да им олакша претрагу на веб-сајту, када је 4. маја 2020. године Институт пустио у рад нови веб-сајт, истакли смо да нам је основна намера била да се постигне боља приступачност стандарда, бољи преглед информација о стандардима, доступност нових услуга – вебинара путем сајта, итд. Свесни чињенице да пребацивање великог броја података са старог сајта, као и повезивање са новим системом за обраду података о стандардима, може довести до повремених проблема у функционисању новог сајта, приликом пуштања сајта у рад позвали смо кориснике да нам се јаве и пријаве овакве проблеме, као и да нам шаљу своје предлоге и примедбе.

Од тада је на адресу Института стигло доста похвала, али и примедби оних који током свог рада имају потребу за сталним приступом подацима са сајта Института. Све приспеле коментаре и примедбе се прослеђују тиму за нови сајт, који непрекидно ради на отклањању потенцијалних и постојећих неправилности у раду. Стога молимо све кориснике за разумевање постојеће ситуације, коју и у овим отежаним условима услед пандемије COVID-19 настојимо што пре да решимо, и позивамо их да нам уочене неправилности и даље пријављују.

Свакако, захваљујемо се и онима који су послали похвале за нови сајт и такође их молимо да нам шаљу предлоге за унапређење, јер само на тај начин можемо у потпуности испунити очекивања наших корисника.