Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Obaveštenje za korisnike veb-sajta Instituta

U nameri da svojim korisnicima tokom vanrednog stanja što više usluga učini dostupnim putem interneta, kao i da im olakša pretragu na veb-sajtu, kada je 4. maja 2020. godine Institut pustio u rad novi veb-sajt, istakli smo da nam je osnovna namera bila da se postigne bolja pristupačnost standarda, bolji pregled informacija o standardima, dostupnost novih usluga – vebinara putem sajta, itd. Svesni činjenice da prebacivanje velikog broja podataka sa starog sajta, kao i povezivanje sa novim sistemom za obradu podataka o standardima, može dovesti do povremenih problema u funkcionisanju novog sajta, prilikom puštanja sajta u rad pozvali smo korisnike da nam se jave i prijave ovakve probleme, kao i da nam šalju svoje predloge i primedbe.

Od tada je na adresu Instituta stiglo dosta pohvala, ali i primedbi onih koji tokom svog rada imaju potrebu za stalnim pristupom podacima sa sajta Instituta. Sve prispele komentare i primedbe se prosleđuju timu za novi sajt, koji neprekidno radi na otklanjanju potencijalnih i postojećih nepravilnosti u radu. Stoga molimo sve korisnike za razumevanje postojeće situacije, koju i u ovim otežanim uslovima usled pandemije COVID-19 nastojimo što pre da rešimo, i pozivamo ih da nam uočene nepravilnosti i dalje prijavljuju.

Svakako, zahvaljujemo se i onima koji su poslali pohvale za novi sajt i takođe ih molimo da nam šalju predloge za unapređenje, jer samo na taj način možemo u potpunosti ispuniti očekivanja naših korisnika.