Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-2:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
29. 12. 1988.
95.99   Повучен   4. 12. 1997.

Опште информације

95.99     4. 12. 1997.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:1988
95.99 Повучен
4. 12. 1997.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:1997