Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-2:1997

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
4. 12. 1997.
95.99   Повучен   29. 6. 2012.

Опште информације

95.99     29. 6. 2012.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:1988

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:1997
95.99 Повучен
29. 6. 2012.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:2012