Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5546:1979

Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
1. 10. 1979.
95.99   Повучен   21. 5. 2010.

Опште информације

95.99     21. 5. 2010.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Covers all types of casein (acid caseins and rennet caseins) and of caseinates. The principle is based on the electrometric determination of the pH of an aqueous extract of casein or an aqueous solution of caseinate using a pH meter.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5546:1979
95.99 Повучен
21. 5. 2010.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5546:2010