Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5546:1979

Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
1. 10. 1979.
95.99   Povučen   21. 5. 2010.

Опште информације

95.99     21. 5. 2010.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Covers all types of casein (acid caseins and rennet caseins) and of caseinates. The principle is based on the electrometric determination of the pH of an aqueous extract of casein or an aqueous solution of caseinate using a pH meter.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5546:1979
95.99 Povučen
21. 5. 2010.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 5546:2010