Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5547:1978

Caseins — Determination of free acidity (Reference method)
1. 6. 1978.
95.99   Повучен   8. 1. 2008.

Опште информације

95.99     8. 1. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Covers both caseins obtained by acid precipitation or lactic fermentation and rennet caseins. The principle of determination is based on the aqueous extraction of a test portion at 60 degrees centigrade, filtration and titration of the filtrate with a standard volumetric sodium hydroxide solution using phenophthalein as indicator.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5547:1978
95.99 Повучен
8. 1. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5547:2008