Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6668:1991

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
6. 6. 1991.
95.99   Повучен   26. 5. 2008.

Опште информације

95.99     26. 5. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.240     67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6668:1991
95.99 Повучен
26. 5. 2008.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO 6668:1991/Cor 1:2000

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 6668

НАПУШТЕН
ISO/WD 6668

НАПУШТЕН
ISO/WD 6668

ОБЈАВЉЕН
ISO 6668:2008

Национална преузимања

Sirova kafa - Priprema uzoraka za senzorsku analizu (identičan sa ISO 6668:1991)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више