Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6668:1991

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
6. 6. 1991.
95.99   Povučen   26. 5. 2008.

Опште информације

95.99     26. 5. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.240     67.140.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6668:1991
95.99 Povučen
26. 5. 2008.

ISPRAVKE / IZMENE

POVUČEN
ISO 6668:1991/Cor 1:2000

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 6668

NAPUŠTEN
ISO/WD 6668

NAPUŠTEN
ISO/WD 6668

OBJAVLJEN
ISO 6668:2008

Nacionalna preuzimanja

Sirova kafa - Priprema uzoraka za senzorsku analizu (identičan sa ISO 6668:1991)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više