Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6668:1997

Sirova kafa - Priprema uzoraka za senzorsku analizu (identičan sa ISO 6668:1991)

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
26. 6. 1997.
26. 6. 1997.
95.99 Повучен   24. 9. 2012.

Опште информације

95.99     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20     67.240  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUE SE METODA ZA PRŽENJE SIROVE KAFE I PRIPREMU NAPITKA OD MLEVENOG UZORKA KAFE KOJI CE SE KORISTITI ZA SENZORSKU ANALIZU.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6668:1997
95.99 Повучен
24. 9. 2012.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 6668:2012

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6668:1991