Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7304:1985

Durum wheat semolinas and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis
25. 4. 1985.
95.99   Повучен   8. 3. 2016.

Опште информације

95.99     8. 3. 2016.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in determining of a minimum cooking time and calculation of two experimental cooking times for each sample. Sensory analysis of at most six samples presented in pairs to a panel of at least six qualified assessors. Classification and scoring of the samples according to their surface condition and firmness. An annex gives examples of arrangements for presentation of samples. An example of response form is given in an annex B. Reference photographs are shown in annexes C and D.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 7304:1985
95.99 Повучен
8. 3. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 7304-2:2008

ОБЈАВЉЕН
ISO 7304-1:2016

Национална преузимања

Krupica (griz) od durum pšenice i testenina — Procena kvaliteta kuvanja špageta senzorskom analizom

95.99   Повучен