Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 7304:2013

Krupica (griz) od durum pšenice i testenina — Procena kvaliteta kuvanja špageta senzorskom analizom

Durum wheat semolinas and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis
31. 5. 2013.
95.99   Повучен   30. 4. 2018.

Опште информације

95.99     30. 4. 2018.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda za procenu kvali¬teta kuvanja testenina u obliku špageta, senzorskom analizom, na osnovu karakteristika, kao što su stanje površine, uslovi i čvrstina. Metoda se primenjuje samo za procenu kvaliteta kuvanja špageta.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 7304:2013
95.99 Повучен
30. 4. 2018.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 7304-1:2018

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 7304:1985

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина