Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8156:1987

Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility index
12. 3. 1987.
95.99   Повучен   12. 10. 2005.

Опште информације

95.99     12. 10. 2005.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The index determined by the method specified provides a means of assessing the solubility of dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk. The method is also applicable to dried whey, dried buttermilk and dried milk-based baby food as well as to any dried products in which milk fat have been replaced by another fat or which have been roller-dried instead of spray-dried.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 8156:1987
95.99 Повучен
12. 10. 2005.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 8156:2005