Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8156:2005

Dried milk and dried milk products — Determination of insolubility index
12. 10. 2005.

Опште информације

90.93     6. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 8156|IDF 129:2005 specifies a method of determining the insolubility index, as a means of assessing the solubility, of dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk, whether non-instant or instant.
The method is also applicable to dried whey, dried buttermilk and dried milk-based baby food, as well as to any of the dried products listed in which milk fat has been replaced by another fat, or which has been roller-dried instead of spray-dried.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 8156:1987

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 8156:2005
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
6. 1. 2022.

Национална преузимања

Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje indeksa nerastvorljivosti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда