Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8981:1993

Wheat — Identification of varieties by electrophoresis
4. 11. 1993.
95.99   Повучен   4. 2. 2021.

Опште информације

95.99     4. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method for the identification of the variety of a given lot of soft or hard wheat, in the form of individual ground kernels, flour farina or semolina, by the separation of gliadin proteins by polyacrylamide gel electrophoresis (PAGE) in slab gels containing aluminium lactate buffer.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 8981:1993
95.99 Повучен
4. 2. 2021.

Национална преузимања

Pšenica — Identifikacija podvrsta elektroforezom

95.99   Повучен