Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 8981:1993

Wheat — Identification of varieties by electrophoresis
4. 11. 1993.
95.99   Povučen   4. 2. 2021.

Опште информације

95.99     4. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method for the identification of the variety of a given lot of soft or hard wheat, in the form of individual ground kernels, flour farina or semolina, by the separation of gliadin proteins by polyacrylamide gel electrophoresis (PAGE) in slab gels containing aluminium lactate buffer.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 8981:1993
95.99 Povučen
4. 2. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Pšenica — Identifikacija podvrsta elektroforezom

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više