Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11817:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
22. 9. 1994.

Опште информације

90.93     23. 11. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method for the determination of moisture content of roasted ground coffee by the Karl Fischer titration method. Since it is precise, it is suitable as a reference method.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11817:1994
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
23. 11. 2021.

Национална преузимања

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више