Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11817:1994

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
22. 9. 1994.

Опште информације

90.93     23. 11. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.140.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method for the determination of moisture content of roasted ground coffee by the Karl Fischer titration method. Since it is precise, it is suitable as a reference method.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 11817:1994
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
23. 11. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više