Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11817:2020

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
31. 1. 2020.

Опште информације

90.93     23. 11. 2021.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlage pržene mlevene kafe metodom titracije po Karl Fišeru. Budući da je metoda precizna, pogodna je kao referentna metoda.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11817:2020
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
23. 11. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11817:1994

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа