Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11870:2000

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
2. 3. 2000.
95.99   Повучен   24. 9. 2009.

Опште информације

95.99     24. 9. 2009.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11870:2000
95.99 Повучен
24. 9. 2009.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 11870:2009

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja masti - Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

95.99   Повучен