Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 11870:2009

Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja masti - Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
20. 5. 2009.
20. 5. 2009.
95.99   Повучен   30. 4. 2014.

Опште информације

95.99     30. 4. 2014.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.01  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovaj standard daje uputstvo za:
- postojeće standardizovane metode (referentne i butirometrijske) za odredjivanje sadrzaja masti u različitim proizvodima od mleka;
- osnovne principe svake acido-butirometrijske analize i glavne radne zahteve;
- postupak validacije butirometrijske metode u odnosu na relevantnu referentnu metodu.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 11870:2009
95.99 Повучен
30. 4. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 11870:2014

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 11870:2000