Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11870:2009

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
24. 9. 2009.

Опште информације

90.93     28. 9. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 11870|IDF 152:2009 gives guidance on: a) existing standardized methods (both reference and butyrometric) for the determination of fat in various milk products; b) the principles underlying any acid-butyrometric analysis and the main operating requirements; c) a validation procedure for a butyrometric method in relation to the relevant reference method.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 11870:2000

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11870:2009
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
28. 9. 2021.

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда