Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11213:1995

Modified starch — Determination of acetyl content — Enzymatic method
26. 1. 1995.

Опште информације

90.93     3. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 93

Међународни стандард

67.180.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Applies to modified starch, both granular and soluble in cold water. The methods specified enable to measure total and free acetyl contents; bound acetyl content is calculated as the difference of the two values. Total content is determined by heating the sample with dilute hydrochloric acid and converting the acetate with adenosine-5-triphosphate (ATP) and coenzyme A (CoA) to acetyl-CoA. The methods are suitable for determining acetyl contents up to 2 % (m/m).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 11213:1995
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
3. 2. 2021.

Национална преузимања

Modifikovani skrob - Određivanje sadržaja acetila - Enzimska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда