Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 12082:1997

Processed cheese and processed cheese products — Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
22. 1. 1997.
95.99   Повучен   30. 10. 2006.

Опште информације

95.99     30. 10. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Gives a method for the calculation of the approximate content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid, in processed cheese and processed cheese products. Does apply to cheeses and cheese products which contain no major ingredients with an appreciable content of citric acid.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 12082:1997
95.99 Повучен
30. 10. 2006.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 12082:2006