Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 12082:2006

Processed cheese and processed cheese products — Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
30. 10. 2006.

Опште информације

90.93     19. 4. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 12082|IDF 52:2006 specifies a method for the calculation of the approximate content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid, in processed cheese and processed cheese products. The method is applicable to those processed cheeses and processed cheese products that contain no major ingredients with an appreciable content of citric acid, other than milk powder and/or whey powder.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 12082:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 12082:2006
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
19. 4. 2024.

Национална преузимања

Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina

90.93   Одлука о потврђивању стандарда