Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 14156:2001

Milk and milk products — Extraction methods for lipids and liposoluble compounds
13. 12. 2001.
95.99   Повучен   5. 11. 2025.

Опште информације

95.99     5. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 14156|IDF 172:2001 specifies methods for the extraction or separation of a representative part of the fat, containing lipids and liposoluble compounds, from milk and milk products.
The method is applicable to pretreatment of samples for the methods described in ISO 15884 and ISO 15885.
It should be noted that free fatty acids are not part of extracted fat as described in methods for the fat determination in milk, condensed milk, dried milk products, cream and fermented milk.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 14156:2001
95.99 Повучен
5. 11. 2025.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO 14156:2001/Amd 1:2007

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 14156:2025

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka — Metode ekstrakcije masti i jedinjenja rastvorljivih u mastima

60.60   Стандард објављен