Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2917:1999

Meat and meat products — Measurement of pH — Reference method
16. 12. 1999.

Опште информације

90.93     25. 4. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard specifies the reference method for measuring the pH of all kinds of meat and meat
products, including poultry.
The method is applicable to products which may be homogenized and also to non-destructive measurements on
carcass meat, quarters and muscles.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2917:1974

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2917:1999
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
25. 4. 2022.

Национална преузимања

Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda

90.93 Одлука о потврђивању стандарда